Verzekeringscheck

Voor ondernemers die alleen willen verzekeren wat nodig is.

In een sessie van twee uur inzicht krijgen in de zaken die u inmiddels goed heeft geregeld en welke onderwerpen nadere zorg nodig hebben.


 

Cybersecurity verzekering afsluiten?
Doe dan eerst de verzekeringscheck!

Met behulp van de door Triskelion Information Security ontwikkelde veiligheidsscan is het mogelijk om in een sessie van maximaal twee uur samen inzicht krijgen in de zaken die u inmiddels goed heeft geregeld en welke onderwerpen verdere aandacht nodig hebben.

Welke risico's kunnen via een verzekering worden afgedekt en welke zaken kunt u heel goed zelf regelen? Welke voorwaarden stelt een verzekering en voldoet u hieraan? Dekt de gewenste verzekering het risico dat u wilt verzekeren goed af? Verzekert u niet meer dan nodig is?

De veiligheidsscan is een vragenlijst die gericht is op uw situatie en uitgaat van al gemaakte risico-analyses en snel inzicht geeft in bovenstaande vragen. Als u nog geen risico-analyse heeft uitgevoerd dan helpen wij u hier graag mee.

U kunt al een verzekeringscheck laten uitvoeren vanaf 199 euro.

Alleen verzekeren wat nodig is

Triskelion Information Security helpt bedrijven bij het afsluiten van een cybersecurity-verzekering. Wilt u ook weten of u voldoet aan de verzekeringsvoorwaarden en de juiste risico's verzekert? Neem dan contact met ons op.

Of kies voor een vrijblijvend adviesgesprek

Boordevol tips over stappen die u zelf kunt zetten om uw informatiebeveiliging op orde te brengen.


Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met het opslaan van mijn gegevens