Over Triskelion

Triskelion Information Security ondersteunt kleine tot middelgrote ondernemingen met a t/m z-implementaties van de AVG en het beveiligen van informatie.

Drijvende kracht achter het bedrijf is Wijnand Horsting, een bevlogen AVG- en beveiligingsspecialist die zijn functie bij een groot bedrijf inruilde om  het midden- en kleinbedrijf te kunnen ondersteunen. "Grote ondernemingen hebben de mensen en budgetten om hun informatiebeveiliging op orde te brengen en te houden. Ik ontdekte in mezelf een passie voor de kleinere ondernemer die zelf met z'n voeten in de klei staat en het allemaal zelf moet zien te rooien. Die heeft het een stuk lastiger. Hem of haar wil ik graag met deze lastige onderwerpen helpen."

Wijnand is een door het Seco Institute gecertificeerde Information Security Practioner (S-ISP). Ook is hij al ruim 10 jaar in het bezit van het Prince2 Practitioner certificaat. Hiernaast is hij ook in het bezit van een ITIL Foundation certificaat.

Triskelion weet flexibel mee te bewegen met de dynamiek van een bedrijf en toch het doel voor ogen te houden. Werken in overzichtelijke stappen. Geen moeilijke technische verhalen die vrijwel niemand snapt, maar een aanpak die in heldere woorden verpakt is. Directe lijnen en persoonlijk contact. Daar staan we voor. Als dit u aanspreekt, dan hopen we snel kennis met u te maken.

Het symbool Triskelion ('driebenig') komt trouwens uit het Oud-Grieks, maar het symbool duikt in de afgelopen eeuwen op in diverse culturen (Keltisch, Tibetaans en het christendom). In de loop der tijd heeft de Triskelion vandaar ook verschillende betekenissen meegekregen, waarvan met name 'onverzettelijkheid' goed bij ons past.

 

 

AVG- en beveiligingsspecialist Wijnand Horsting, eigenaar van Triskelion Information Security