Triskelion Information Security

ondersteunt Cyberchef inititatief.

Triskelion Information Security ondersteunt Cyberchef initiatief

Amersfoort, 21 januari 2021

Project Cyberchef is een initiatief van de Gemeente Amersfoort in samenwerking met het ROC Midden-Nederland (locatie Amersfoort, opleiding IT Systems & Security) waarbij IT-studenten van het ROC gekoppeld worden aan MKB-ondernemers in Amersfoort. Het doel is dat de studenten een globale cybersecurityanalyse maken van de onderneming en daarover zelfstandig een rapportage schrijven waarmee de ondernemer (al dan niet met behulp van een cybersecurityprofessional) aan de slag kan.

Wijnand Horsting: "Als cybersecurityspecialist ga ik de komende maanden namens Triskelion Information Security gastlessen verzorgen aan deze studenten en een aantal groepen studenten begeleiden bij het uitvoeren van de cybersecurityanalyse. Ik kijk uit naar deze samenwerking en het helpen van deze groep aankomende cybersecurityspecialisten."

Planning is om de analyses in de periode april-juni te gaan uitvoeren. Wil je als MKB-ondernemer in Amersfoort zo’n cybersecurityanalyse laten maken van jouw onderneming? Neem dan contact op met Anthonie Drenth van de gemeente Amersfoort via: ar.drenth@amersfoort.nl

Boordevol tips over stappen die u zelf kunt zetten om uw informatiebeveiliging op orde te brengen.


Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met het opslaan van mijn gegevens