Nieuwe samenwerking met

Easy Office Online.

Nieuwe samenwerking met Easy Office Online

Amersfoort/Deventer, 25 september 2020

In een tijd waarin cybercriminaliteit steeds meer toeneemt gaan Easy Office Online en Triskelion Information Security samenwerken.

Door deze samenwerking kan Easy Office Online haar klanten nog effectiever helpen bij het beveiligen van hun bedrijf tegen de risico’s die cybercriminaliteit met zich meebrengt.

Easy Office Online, gevestigd in Deventer, levert Easy oplossingen voor werkplek, telefonie en internet aan kleine tot middelgrote ondernemingen.

René Metz (Easy Office Online): "Hiermee kunnen we ondernemers in het MKB beter bereiken en bewust laten worden van de risico's die cybercriminaliteit met zich meebrengt. Vervolgens kunnen we deze ondernemers samen op een praktische en effectieve manier helpen om veilig te worden - en veilig te blijven."

Wijnand Horsting (Triskelion Information Security): "Grote ondernemingen hebben de mensen en budgetten om hun informatiebeveiliging op orde te brengen en te houden. Ik ontdekte in mijzelf een passie voor de kleinere ondernemer die zelf met z'n voeten in de klei staat en het allemaal zelf moet zien te rooien. Die heeft het een stuk lastiger. Hem of haar wil ik graag met deze lastige onderwerpen helpen. Met René Metz zit ik op één lijn als het gaat om visie en aanpak."

Boordevol tips over stappen die u zelf kunt zetten om uw informatiebeveiliging op orde te brengen.


Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met het opslaan van mijn gegevens